Home |  Opvang |  Beleid |  Ons team |  Openingstijden |  Tarieven |  Contact 

Bolliewollie kinderopvang Reusel

 

Tarieven

 

Dagopvang:

U kunt kiezen uit een 52 weken of een 40 weken contract.

52 weken contract is €10,25 per/uur en 40 weken contract is €10,59 per/uur. De kosten zijn inclusief alles, luiers en ook ontbijt en warme- en broodmaaltijd m.u.v. flesvoeding.

Buitenschoolse opvang:
52 weken contract €9,46 per/uur en 40 weken contract €9,94 per uur inclusief vervoer, ontbijt en warme maaltijd.

Elke maand rond de 23ste schrijven wij via een automatisch incasso het factuurbedrag af.

Jaarlijks wordt de prijs aangepast op grond van de indexering volgens het besluit Kinderopvangtoeslag van de overheid.

Minimale afname is 2 dagdelen per week.

Alle bedragen zijn bruto bedragen, voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag of het maken van een berekening hoeveel kinderopvangtoeslag u terug krijgt kijkt u op www.toeslagen.nl.

Warm eten op het kinderdagverblijf wordt steeds vanzelfsprekender. En dat is logisch want het heeft vele voordelen voor kinderen en ouders. Wij bieden een beproeft concept waarmee Bolliewollie kinderopvang 5 dagen per week een heerlijke, warme maaltijden op tafel zet die alle voedingsstoffen bevatten die opgroeiende kinderen nodig hebben.

Zo spelen ze niet alleen samen, zo eten ze ook samen! Ideaal voor die momenten dat het er thuis even niet van komt.

Ontbijt van 7.00 uur tot 7.30 uur.
Warme maaltijd om 11.30 uur (dagopvang) of 17.00 uur (bso).

 

Flexibele uren bundels

Het is bij Bolliewollie kinderopvang ook mogelijk een flexibel contract af te sluiten (€ 11,04 per uur). U kunt kiezen uit uren bundels van 30, 45, 60, 90 en 120 uur. Deze uren kunt u flexibel inzetten tussen de breng en haaltijden die wij aangeven. Wilt u meer uren dan 120 uur afnemen? Neem contact op voor de mogelijkheden. Flexibele contracten worden alleen op het dagverblijf aangeboden, niet op de bso.

U neemt een vaste bundel af waardoor u elke maand hetzelfde betaalt. Uren die over zijn neemt u mee naar de volgende maand, uren kunnen niet meegenomen worden naar een volgend kalenderjaar. Indien u in een maand meer uren gebruikt en geen uren meer tegoed heeft worden deze extra uren afgerekend met een uurtarief van € 12,11. Bij wijziging van het urenbundel (verhoging of verlaging) of het stopzetten hiervan komen de opgebouwde uren te vervallen.

kind spelen
spelende kinderen