Home |  Opvang |  Beleid |  Ons team |  Openingstijden |  Tarieven |  Contact 

Bolliewollie kinderopvang Reusel

 

Tarieven

 

De kosten voor de dagopvang zijn 6,91 euro per uur, u betaalt per dagdeel 38,00 euro. De kosten zijn inclusief alles, ook ontbijt en warme maaltijd m.u.v. flesvoeding.

De kosten voor de buitenschoolse opvang zijn 6,73 euro per uur inclusief vervoer.

U kunt kiezen uit een 52 weken of een 40 weken contract.

Elke maand rond de 23ste schrijven wij via een automatisch incasso het factuurbedrag af.

Jaarlijks wordt de prijs aangepast op grond van de indexering volgens het besluit Kinderopvangtoeslag van de overheid.

Alle bedragen zijn bruto tarieven, voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag of het maken van een berekening hoeveel kinderopvangtoeslag u terug krijgt kijkt u op www.toeslagen.nl.

Warm eten op het kinderdagverblijf wordt steeds vanzelfsprekender. En dat is logisch want het heeft vele voordelen. Voor kinderen en ouders. Wij bieden een beproeft concept waarmee Bolliewollie één of meerdere dagen per week heerlijke, warme maaltijden op tafel kan zetten die alle voedingstoffen bevatten die opgroeiende kinderen nodig hebben.

Zo spelen ze niet alleen samen, zo eten ze ook samen! Ideaal voor die momenten dat het er thuis even niet van komt.

Ontbijt van 7.00 uur tot 7.30 uur
en warme maaltijd om 12.00 of 17.00 uur.

 

Flexibele urenbundels (7,73 euro per uur). Dit is wel mogelijk op de kdv maar niet op de bso.

U kunt bij ons een urenbundel van 30, 60, 90, 120, 150, 180, 210 uur afnemen en deze kunt u flexibel boeken (tussen de breng en haaltijden die wij aangeven).

U neemt een vast bundel af waardoor u elke maand hetzelfde betaalt. Uren die over zijn neemt u mee naar de volgende maand (max 6 maanden inclusief de maand van afname). Indien u in een maand meer uren gebruikt en geen uren meer tegoed heeft worden deze extra uren afgerekend met een uurloon van 8,59 euro. Bij wijziging van het urenbundel (verhoging of verlaging) of het stopzetten hiervan komen de opgebouwde uren te vervallen.

kind spelen
spelende kinderen