Home |  Opvang |  Beleid |  Ons team |  Openingstijden |  Tarieven |  Contact 

Bolliewollie kinderopvang Reusel

 

Ons team

 

Manon Staps

Manon Staps

Hallo, ik ben Manon Staps eigenaresse van Bolliewollie kinderopvang Reusel. Ben zelf moeder van drie prachtmeiden, getrouwd en woon met mijn gezin in Reusel.

Bolliewollie is een droom die uit is gekomen en een kans die ik met beide handen heb aangepakt. Daar willen wij het kleinschalige en huiselijk aanbieden voor uw kind(eren). Zelf heb ik de opleiding onderwijsassistente en Pabo gedaan, na mijn studie ben ik in de kinderopvang terecht gekomen waar ik vele groepen heb opgezet.

Na jaren in een regulier kinderdagverblijf gewerkt te hebben heb ik gewerkt met kinderen van 0 tot 21 jaar met een beperking. Als er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht van dinsdag t/m vrijdag.

 

Ingrid Heywegen

Ingrid Heywegen

Wat leuk dat jullie de site van Bolliewollie kinderopvang Reusel bezoeken.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ingrid Heywegen en ik woon in Reusel.

Ik heb in 2004 mijn diploma SPW3 behaald en sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb zowel in de dagopvang gewerkt als op de BSO.

Ik heb heel veel zin om bij Bolliewollie kinderopvang aan de slag te gaan en samen met de kinderen een leuke tijd tegemoet te gaan. Aanwezig van maandag t/m vrijdag. Tot ziens!

Groetjes Ingrid.

 

Jinke van der Bruggen

Jinke van der Bruggen

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jinke van der Bruggen en woon in Lage Mierde. In mijn vrije tijd hou ik erg van wandelen, zingen of een mooi boek lezen.

Nadat ik mijn diploma als onderwijsassistent gehaald heb, heb ik verschillende ervaringen opgedaan met het werken met kinderen. In het onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en als gastouder. Ik vind het erg leuk om nu bij Bolliewollie te werken.

Ik ben meerdere dagen in de week bij de kinderopvang te vinden.

Groetjes Jinke.

 

 

Laura Walraven

Laura Walraven

Beste ouders / verzorgers,

mijn naam is Laura Walraven en ik woon in Reusel.

In 2012 heb ik de opleiding pedagogisch medewerkster niveau 3 afgerond. Ik was vanaf September 2016 invalkracht bij Kinderopvang Bolliewollie.

Ik ben vanaf September 2017 werkzaam op de BSO van Bolliewollie. U kunt mij op Maandag (Vso, Bso), Dinsdag (Bso) en Donderdag (Vso, Bso) tegenkomen bij Bolliewollie. Daarnaast zal ik ook invallen op de andere dagen, zowel KDV als BSO. Als u vragen heeft kom dan gerust naar mij toe.

Tot ziens bij Kinderopvang Bolliewollie

 

Rinia van Rijthoven

Rinia van Rijthoven

Hallo, Ik ben Rinia van Rijthoven - Salomé. Ik woon in Hooge Mierde.

Na stage lopen bij Bolliewollie kinderopvang en het behalen van mijn diploma Helpende Zorg en Welzijn werk ik nu 2 dagen per week hier op dinsdag en vrijdag.

Mijn taken zijn het ondersteunen van mijn pedagogische collega's waar het nodig is.

Tot ziens bij Bolliewollie kinderopvang!

 

invalteam

Vast invalteam

Bolliewollie maakt gebruik van een vast invalteam voor op de momenten dat we wat extra capaciteit kunnen gebruiken om de kinderen op te vangen.

 

spelende kinderen