Home |  Opvang |  Beleid |  Ons team |  Openingstijden |  Tarieven |  Contact 

Bolliewollie kinderopvang Reusel

 

Ons team

 

Manon Staps

Manon Staps

Hallo, ik ben Manon Staps eigenaresse van Bolliewollie kinderopvang Reusel. Ben zelf moeder van drie prachtmeiden, getrouwd en woon met mijn gezin in Reusel.

Bolliewollie is een droom die uit is gekomen en een kans die ik met beide handen heb aangepakt. Daar willen wij het kleinschalig en huiselijk aanbieden voor uw kind(eren). Zelf heb ik de opleiding onderwijsassistente en Pabo gedaan. Verder heb ik de opleiding tot babyspecialist succesvol afgerond.

Ik heb een fijne groep pedagogische professionals die dagelijks op de groepen staan. Zelf ben ik niet meer actief werkzaam op de groep.

 

Vast invalteam

Bolliewollie maakt gebruik van een vast invalteam voor op de momenten dat we wat extra capaciteit kunnen gebruiken om de kinderen op te vangen.

 

Ilse Haan

Ilse Haan

Hallo, ik ben Ilse, getrouwd en moeder van 1 prachtige dochter. Sinds juni 2018 ben ik werkzaam bij Bolliewollie kinderopvang. Eerst als pedagogisch medewerker op oproepbasis. Daarna heb ik me mogen specialiseren tot baby specialist en pedagogisch coach en beleidsmedewerker. Vanaf september 2022 ben ik locatiemanager.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelen, hardlopen of Geocaching. Reizen en lezen doe ik ook graag.

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier, dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Kijken naar het kind, zien wat het al kan en stimuleren dingen zelf aan te pakken vind ik erg leuk en belangrijk. De trotse glimlach op het snoetje als iets dan toch gelukt is... onbetaalbaar!

Dat kinderen zich veilig en thuis voelen bij Bolliewollie kinderopvang vind ik erg belangrijk. Je kan mij op dinsdag tot en met vrijdag of op de groep of op kantoor tegenkomen.

Tot ziens bij Bolliewollie kinderopvang!

Ingrid Heywegen

Ingrid Heywegen

Hé hallo!

Wat leuk dat jullie de site van Bolliewollie kinderopvang Reusel bezoeken. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ingrid Heywegen, beter bekend als "Inky"☺️.

Ik heb in 2004 mijn diploma SPW3 behaald en sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb zowel in de dagopvang gewerkt als op de BSO. Ik heb ook mijn opleiding "baby-specialist" afgerond.

Ik ben werkzaam bij Bolliewollie kinderopvang vanaf het begin...en ik vind het geweldig! Heerlijk om die blije snoetjes te zien. Samen werken, samen spelen, samen ontdekken, samen leren, knuffelen en grapjes uithalen.. dat ben ik!

Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag
Groetjes Inky

 

 

Sanne Overgoor

Sanne Overgoor

Hallo, Ik ben Sanne Overgoor en woonachtig in Duizel.

Ik heb 2 jaar stage mogen lopen bij Bolliewollie kinderopvang en mijn opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker hier mogen afronden. Ik heb toen de kans gekregen om officieel bij team Bolliewollie te horen en heb deze met beide handen aangenomen. Ik ben hier nu met heel veel plezier werkzaam vanaf november 2021.

Tot ziens bij Bolliewollie kinderopvang

 

 

Rinia van Rijthoven

Rinia van Rijthoven-Salomé

Hallo allemaal,

ik zal me even voorstellen; ik ben Rinia van Rijthoven - Salomé. Ik woon met mijn 2 dochters en man in Hooge Mierde.

Na mijn stage bij Bolliewollie kinderopvang heb ik mijn diploma Helpende zorg en Welzijn behaald en sinds 2015 ben ik meerdere dagen bij Bolliewollie in dienst.

Mijn taken zijn het ondersteunen van mijn collega's en ik geniet van de kinderen!

Tot ziens bij Bolliewollie kinderopvang!

 

Kin Laarakker

Kim Laarakker

Hey hey, mijn naam is Kim Laarakker en ik woon in Bladel.

Ik heb hier sinds september 2021 met plezier stage gelopen en rond in 2023 mijn opleiding pedagogisch medewerkster af. Na het afronden van mijn opleiding mag ik team Bolliewollie kinderopvang komen versterken. Daarnaast zal ik komend schooljaar de bbl opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster gaan volgen.

Wat ik verder nog over mezelf kan vertellen, mijn hobby is korfbal. Dit doe ik twee keer in de week.

Ik kom jullie vast wel is tegen op een van mijn aanwezige dagen.

 

Rinia van Rijthoven

Anne Jansen

Hoi allemaal! Mijn naam is Anne Jansen, woonachtig in Hooge Mierde.

Ik heb mijn diploma onderwijsassistente behaald en er toch voor gekozen om te beginnen in de kinderopvang. Wat een juiste keuze bleek.

Na wat ervaring opgedaan te hebben op verschillende groepen, heb ik ervoor gekozen om fulltime bij Bolliewollie kinderopvang aan te sluiten! Ik ben sinds december 2022 werkzaam binnen het bedrijf en ik heb het er ontzettend naar mijn zin. Ik kijk ernaar uit fijne herinneringen te kunnen maken samen met de kinderen en fijne collega's! Wanneer je met kinderen werkt is geen enkele dag hetzelfde. Ik zeg dan ook altijd dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken.

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar manier en ik ben blij en dankbaar dat ik daar aan mag bijdragen!

 

Britt van den Borne

Britt van den Borne

Hallo, ik wil me even voorstellen: ik ben Britt van den Borne.

Ik mag hier bij Bolliewollie kinderopvang mijn opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker afronden.

Ik vind het ontzettend leuk om met de kinderen te werken en nieuwe dingen te leren. Ik heb het erg naar mijn zin.

Tot ziens bij Bolliewollie kinderopvang!

vast invalteam

Vacature

Ons team is op dit moment nog niet compleet. Wij zijn op zoek naar een pedagogisch professional die werkzaam wil zijn op de bso en eventueel af en toe op het kinderdagverblijf.

Heb jij geen 9-5 mentaliteit, ben je flexibel, gek met kinderen en kan jij dit gat komen opvullen?

Uren in overleg. Mail of bel voor de mogelijkheden. Als je belt, graag tussen 13.00-15.00 uur.

Wellicht kunnen we de bovenstaande giraf dan verruilen voor jouw profielfoto.

 
spelende kinderen