Home |  Opvang |  Beleid |  Ons team |  Openingstijden |  Tarieven |  Contact 

Bolliewollie kinderopvang Reusel

 

Ons team

 

Manon Staps

Manon Staps

Hallo, ik ben Manon Staps eigenaresse van Bolliewollie kinderopvang Reusel. Ben zelf moeder van drie prachtmeiden, getrouwd en woon met mijn gezin in Reusel.

Bolliewollie is een droom die uit is gekomen en een kans die ik met beide handen heb aangepakt. Daar willen wij het kleinschalige en huiselijk aanbieden voor uw kind(eren).

Zelf heb ik de opleiding onderwijsassistente en Pabo gedaan. Verder heb ik de opleiding tot babyspecialist succesvol afgerond.

Als er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht van dinsdag t/m vrijdag.

 

Vast invalteam

Bolliewollie maakt gebruik van een vast invalteam voor op de momenten dat we wat extra capaciteit kunnen gebruiken om de kinderen op te vangen.

 

Ilse Haan

Ilse Haan

Hallo, ik ben Ilse, getrouwd en moeder van 1 prachtige dochter. Sinds begin 2018 woon ik in Reusel en sinds juni dat zelfde jaar werk ik als pedagogisch medewerker bij Bolliewollie kinderopvang. Ik ben één van de baby specialisten binnen ons team. Naast mijn werk als pm'er ben ik ook beleidsmedewerker en pedagogisch coach binnen dit mooie bedrijf.

Voor ik bij Bolliewollie kwam werken woonde ik in Hongarije en was ik werkzaam op een internationale school, ik begeleidde de Nederlandse kinderen aldaar in het Nederlandse taalonderwijs.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelen, hardlopen of Geocaching. Reizen en lezen doe ik ook graag. Ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn eigen manier, dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Kijken naar het kind, zien wat het al kan en stimuleren dingen zelf aan te pakken vind ik erg leuk en belangrijk. De trotse glimlach op het snoetje als iets dan toch gelukt is... onbetaalbaar!

Dat kinderen zich veilig en thuis voelen bij Bolliewollie kinderopvang vind ik erg belangrijk. Ik heb op dit moment nog geen vaste werkdagen.

Tot ziens bij Bolliewollie kinderopvang!

Ingrid Heywegen

Ingrid Heywegen

Hé hallo!

Wat leuk dat jullie de site van Bolliewollie kinderopvang Reusel bezoeken. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ingrid Heywegen, beter bekend als "Inky"☺️.

Ik heb in 2004 mijn diploma SPW3 behaald en sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb zowel in de dagopvang gewerkt als op de BSO. Ik heb ook mijn opleiding "baby-specialist" afgerond.

Ik ben werkzaam bij Bolliewollie kinderopvang vanaf het begin...en ik vind het geweldig! Heerlijk om die blije snoetjes te zien. Samen werken, samen spelen, samen ontdekken, samen leren, knuffelen en grapjes uithalen.. dat ben ik!

Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag
Groetjes Inky

 

 

Sanne Overgoor

Sanne Overgoor

Hallo, ik ben Sanne Overgoor en woonachtig in Duizel.

Ik heb 2 jaar stage mogen lopen bij Bolliewollie kinderopvang en mijn opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker hier mogen afronden. Ik heb toen de kans gekregen om officieel bij team Bolliewollie te horen en heb deze met beide handen aangenomen.

Ik ben hier nu met heel veel plezier werkzaam vanaf November 2021.

Tot ziens bij Bolliewollie kinderopvang

 

Rinia van Rijthoven

Rinia van Rijthoven-Salomé

Hallo allemaal,

ik zal me even voorstellen; ik ben Rinia van Rijthoven - Salomé. Ik woon met mijn 2 dochters en man in Hooge Mierde.

Na mijn stage bij Bolliewollie kinderopvang heb ik mijn diploma Helpende zorg en Welzijn behaald en sinds 2015 ben ik meerdere dagen bij Bolliewollie in dienst.

Mijn taken zijn het ondersteunen van mijn collega's en ik geniet van de kinderen!

Tot ziens bij Bolliewollie kinderopvang!

 

vast invalteam

Vacature

Ons team is op dit moment nog niet compleet. Wij zijn opzoek naar een pedagogisch professional die werkzaam wil zijn op de bso en op het kinderdagverblijf.

Heb jij geen 9-5 mentaliteit, ben je flexibel, gek met kinderen en kan jij dit gat komen opvullen?

Uren in overleg. Mail of bel voor de mogelijkheden.

Als je belt, graag tussen 13.00-15.00 uur. Wellicht kunnen we bovenstaande giraf dan verruilen voor jouw profielfoto.

 
spelende kinderen