Home |  Opvang |  Beleid |  Ons team |  Openingstijden |  Tarieven |  Contact 

Bolliewollie kinderopvang Reusel

 

Ons team

 

Manon Staps

Manon Staps

Hallo, ik ben Manon Staps eigenaresse van Bolliewollie kinderopvang Reusel. Ben zelf moeder van drie prachtmeiden, getrouwd en woon met mijn gezin in Reusel.

Bolliewollie is een droom die uit is gekomen en een kans die ik met beide handen heb aangepakt. Daar willen wij het kleinschalige en huiselijk aanbieden voor uw kind(eren).

Zelf heb ik de opleiding onderwijsassistente en Pabo gedaan. Verder heb ik de opleiding tot babyspecialist succesvol afgerond.

Als er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht van dinsdag t/m vrijdag.

 

Ingrid Heywegen

Ingrid Heywegen

Hé hallo!

Wat leuk dat jullie de site van Bolliewollie kinderopvang Reusel bezoeken. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ingrid Heywegen, beter bekend als "Inky"☺️.

Ik heb in 2004 mijn diploma SPW3 behaald en sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb zowel in de dagopvang gewerkt als op de BSO. Ik heb ook mijn opleiding "baby-specialist" afgerond. Ik ben werkzaam bij Bolliewollie kinderopvang vanaf het begin...en ik vind het geweldig! Heerlijk om die blije snoetjes te zien. Samen werken, samen spelen, samen ontdekken, samen leren, knuffelen en grapjes uithalen.. dat ben ik!

Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag
Groetjes Inky

 

Jinke van der Bruggen

Jinke van der Bruggen-Westerdorp

Hallo,

ik ben Jinke van der Bruggen, getrouwd, moeder en woon in Lage Mierde.

Sinds maart 2015 werk ik bij Bolliewollie kinderopvang. Eerst als invalkracht, maar al snel als een van de vaste leidsters. Naast het werken op de groep, doe ik ook een aantal kantoorwerkzaamheden.

Ik ben op maandag, dinsdag en vrijdag bij de kinderopvang te vinden.

Groetjes Jinke.

 

 

Rinel Oostenbrink

Rinel Oostenbrink

Hallo ik ben Rinel Oostenbrink. Lang geleden heb ik mijn diploma's gehaald om te gaan werken in een kinderdagverblijf en na erg veel jaren iets anders gedaan te hebben ben ik sinds enkele jaren aan de gang bij Bolliewollie.

Ik heb in die zin ervaring als pedagogisch medewerker bij Bolliewollie, ervaring als moeder van twee (ondertussen volwassen) zonen en sinds eind 2018 ervaring als oma. Van alle markten thuis zullen we dus maar zeggen.

Mijn passie is de omgang met kinderen waarbij ik hun onbevangenheid altijd erg mooi vind. Ik hoop er steeds voor te zorgen dat de kinderen mooie uren bij Bolliewollie hebben, dat ze met plezier iedere keer weer terugkomen en daarbij hoop ik deze kleine mensjes ook wat te kunnen leren.

Tot ziens bij Bolliewollie

 

Vast invalteam

Bolliewollie maakt gebruik van een vast invalteam voor op de momenten dat we wat extra capaciteit kunnen gebruiken om de kinderen op te vangen.

 

Rinia van Rijthoven

Rinia van Rijthoven-Salomé

Hallo allemaal,

ik zal me even voorstellen; ik ben Rinia van Rijthoven - Salomé. Ik woon met mijn 2 dochters en man in Hooge Mierde.

invalteam

Na mijn stage bij Bolliewollie kinderopvang heb ik mijn diploma Helpende zorg en Welzijn behaald en sinds 2015 ben ik meerdere dagen bij Bolliewollie in dienst.

Mijn taken zijn het ondersteunen van mijn collega's en ik geniet van de kinderen!

Tot ziens bij Bolliewollie kinderopvang!

Ilse Haan

Ilse Haan

Hallo, ik ben Ilse, getrouwd en moeder van 1 prachtige dochter. Sinds begin 2018 woon ik in Reusel en sinds juni dat zelfde jaar werk ik als pedagogisch medewerker bij Bolliewollie kinderopvang.

In mei 2019 heb ik de opleiding babyspecialist afgerond. Voor ik bij Bolliewollie kwam werken woonde ik in Hongarije en was ik werkzaam op een internationale school, ik begeleidde de Nederlandse kinderen aldaar in het Nederlandse taalonderwijs.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelen, hardlopen of Geocaching. Reizen en lezen doe ik ook graag. Ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn eigen manier, dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Kijken naar het kind, zien wat het al kan en stimuleren dingen zelf aan te pakken vind ik erg leuk en belangrijk. De trotse glimlach op het snoetje als iets dan toch gelukt is... onbetaalbaar!

Dat kinderen zich veilig en thuis voelen bij Bolliewollie kinderopvang vind ik erg belangrijk. Ik heb op dit moment nog geen vaste werkdagen.

Tot ziens bij Bolliewollie kinderopvang!

 

 
spelende kinderen